MIHAI CĂLDĂRARU, DĂ STARTUL CAMPANIEI AMINTEȘTE-ȚI DE PRIMA ZI DE ȘCOALĂ DONÂND UN GHIOZDAN CĂLĂTOR

21909020_161561007757868_799577756_o

MIHAI CĂLDĂRARU, DĂ STARTUL CAMPANIEI AMINTEȘTE-ȚI DE PRIMA ZI DE ȘCOALĂ DONÂND UN GHIOZDAN CĂLĂTOR

Școala iată iată începe. Părinții își iau voinicii și dau fuga pe la cumpărături, ca să reușească să-i pregătească de noul an școlar. Unii pici merg pentru prima dată la studii, au primul clopoțel.
Fiecare caiețel, pix, penar și mult așteptatul ghiozdan le transmite micuților un amalgam întreg de emoții. Îmi amintesc momentul când am mers în clasa întâi, mi se făcea inima precum un purice și roșeam la fiecare întrebare. Habar n-aveam de ce mă așteaptă și ce-i cu toată mulțimea asta de oameni.
Cu toate astea, ardeam de nerăbdare să mă laud colegilor cu bunătățile colorate din ghiozdan. Dar, uite că, există copii, părinții cărora nu au posibilitatea să le ofere odorașilor săi ghiozdanul plin cu emoții frumoase. Așa că, ne-am gândim să lansăm un proiect sau, mai bine zis, o campanie, care ar susține micii școlari.
Ne dorim să facem fericiți 90 de copii din localitățile Pantelimon, Petrechioaia, Cernica si Jud. Iasi, Comuna Bals.
Există 2 posibilități de a susține micii prichindei. Una, e să donați ghiozdanul cu cele necesare, chiar gătit de voi, ori să susțineți campania AMINTEȘTE-ȚI DE PRIMA ZI DE ȘCOALĂ DONÂND UN GHIOZDAN CĂLĂTOR.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

one × four =