Doamna Riccio Daniela și domnul Mihai Caldararu au oferit 200 de pachete la Centrul de Bătrâni SF. ANA din Voluntari

Untitled-1

Doamna Riccio Daniela și domnul Mihai Caldararu au oferit 200 de pachete la Centrul de Bătrâni SF. ANA din Voluntari

Asociatia Europeana a Drepturilor Omului si Protectia Sociala si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Romania prin reprezentantii sai legali doamna Riccio Daniela in calitate de presedinte si domnul Mihai Caldararu Director Genera – DGASPC ROMANIA, au oferit 200 de pachete la Centrul de Bătrâni SF. ANA din Voluntari.

Riccio Daniela, preşedintele Asociaţiei Europene a Drepturilor Omului şi Protecţiei Sociale, şi domnul Mihai Căldăraru, Director General DGASPC ROMANIA la AEDOPS dar şi preşedintele Asociaţie MicNews din Bucureşti, au oferit 200 de pachete pline cu dulciuri şi alimente, la Centrul de Bătrâni SF. ANA din Voluntari.

Implicarea celor doi a fost benefică pentru cei care sunt cazaţi în Centul de Bătrâni, fapt pentru care au ţinut să le mulţumească pentru cadourile primite si îi vor aştepta cu mult drag, de fiecare dată când aceştia vor să-i mai viziteze.

Doamna Riccio Daniela a delcarat că evenimentul a fost realizat cu ajutorul sponsorilor şi al Domnului Mihai Căldăraru, care s-a zbătut pentru atragerea de fonduri necesare acţiunii caritabile şi promite că în luna mai 2019, vor mai fi astfel de evenimente ce se vor desfăşura în cadrul campaniei SĂRĂCIA DISTRUGE OMENIA.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

two × 3 =